Overig

Overige informatie

RIJDEN dat is het motto van het “genootschap”. Daarvoor heb je een auto, daarvoor heb je een oldtimer, daarvoor heb je een VW Classica.

Met mooi weer ritten maken, relax genieten van het mooie landschap door over de binnenwegen te rijden, gewoon genieten. Want daar staat het “Classica” rijden voor!

Dat neemt niet weg dat in de komende jaren getracht wordt om daarnaast dit ene type auto verder bekendheid te geven. Want wie kent de Ruska Classica? Ja, de traditionele VW Kever, die is bekend (over de hele wereld!), zelfs de “strand buggy” wordt nog wel eens herkent, maar de Classica …..

En naast de Classica; wie kent de andere Ruska modellen, als de Sprinter, de Regina? Zelfs de “Bugatti” is als Ruska model gemaakt. Op deze site ziet u voorbeelden van deze auto’s.

TOT SLOT

Deze site is net zoals het genootschap zelf, een leuke, niets zeggende, maar toch “serieuze” zaak. Anders dan bijvoorbeeld andere sites van en voor klassieke auto’s. Deze site is zonder commercieel belang. Ook niet commercieel ondersteund door web-links naar “sponsoren” als bijvoorbeeld garage bedrijven.

Anders gezegd, het is een hobby, puur liefhebberij.

 

Portret van de Ruska Regina geschilderd door Mandy Nellestein.

schilderij ruska regina

tentoongesteld 5 juni t/m 31 augustus 2019 : Galerie Zuid te Harskamp.

 

In 2021 in opdracht van het genootschap geschilderd door Mandy Nellestein, de Ruska Sprinter …..

 

In 2022 eveneens door Mandy Nellestein, vastgelegd op “doek”, de “Bugatti”:

 

Verder SCHILDER(pr)ACHTIG gemaakt door Tim Fletcher: